Welkom bij Hobbyserres Stappaerts, de groen(t)e plaats in uw tuin


Sinds begin jaren 90 is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industriële tuinbouwserres naar kleinere hobbyserres. Doordat als basis gebruik wordt gemaakt van herbruikbare profielen en glasplaten spreken we hierbij van “tweedehands serres”.
In tegenstelling met wat voorgaande doet vermoeden wordt er op een slimme manier ook met nieuwe materialen gewerkt. Hierdoor wordt de uitstraling van het nieuwe gecombineerd met de robuustheid van het oude. Om aan de vraag naar gekleurde serres tegemoet te komen hebben wij sinds enkele jaren ook “nieuwe serres” in ons gamma. Doordat het technisch zeer complex is om onze herbruikbare profielen kwalitatief te kleuren worden er bij deze serres enkel nieuwe profielen gebruikt.

img

Over ons


Begin jaren 90 startte Leo Stappaerts met het afbreken en opnieuw opbouwen van kleine serres bij particulieren. Echter werd de serre dikwijls in een maatje kleiner teruggeplaatst waardoor er meerdere kleine serres ontstonden. Het logische vervolg hierop werd het afbreken van industriële serres om deze nadien op een professionele manier om te bouwen naar de “tweedehands serres” die door de jaren heen zijn geëvolueerd naar deze zoals wij ze de dag van vandaag produceren. De verhouding tussen prijs en kwaliteit met een zo hoog mogelijke klanttevredenheid staat hierbij steeds voorop.
Zijn zonen Kim en Tom Stappaerts werden sinds kind af in het bedrijf betrokken. Dit begon met enkele eenvoudige voorbereidende klusjes om vervolgens mee ingeschakeld te worden voor het plaatsen van de serres. Uiteindelijk, na bijna 30 jaar hebben zij het roer van hun vader overgenomen.

Shop-tool en/of bezoek toonmodellen:


We hebben op deze website getracht zoveel mogelijk informatie weer te geven en bieden u de mogelijkheid om via onze shop-tool zelf uw serre samen te stellen en een prijsofferte te berekenen. Deze offertes zijn uiteraard geheel vrijblijvend hoewel u ook de mogelijkheid heeft een bestelling te plaatsen.
Heeft u toch nog vragen of wenst u alle mogelijkheden en toebehoren eerst eens te bekijken. Het kan steeds interessant zijn ons toonpark eens te bezoeken. We hebben een 20-tal toonmodellen opgesteld waarbij we u alle mogelijkheden graag toelichten.

Openingsuren toonpark:
Kemelbeekstraat 31
2460 Tielen (nabij Turnhout)
Zaterdag voormiddag 8u30 – 12u.
Weekdagen: best vooraf een afspraak maken